Svenska Hamburgare
Svenska hamburgare av högsta kvalitet och bästa smak!
Tillverkas på ett hållbart sätt där djurets välmående också är av största vikt.
Home Gourmetburgare
Denna burgare passar finsmakaren.
Antal personer: 2
Förberedelsetid: 5 min
Tillagningstid: 20 min
Ingredienser
Tillagning
Bryn svampen med lite olja, tillsätt schalottenlöken efter 3 minuter och sedan vitlök efter 2 minuter. Ta sedan bort grönsakerna från pannan.
Häll lite olja i pannan och stek sedan brödkuberna tills de är spröda. Låt kuberna rinna av på kökspapper. Rengör pannan snabbt med hushållspapper så att inga smulor kvarstår.
Värm pannan igen och stek burgarna tills kärntemperaturen är 72°C. Lägg på ostskivorna. Placera locket på pannan och låt osten smälta ca en minut.
Ta bort hamburgarna från pannan och lägg de halverade salladshuvudena med den platta sidan i pannan. Bryn tills de är ljusbruna. Avlägsna från pannan och krydda med salt och peppar.
Placera salladshuvudet på tallriken. Lägg till stekta grönsaker och hamburgaren. Strö över brödkuberna och avsluta med en sked med tranbärskompott.