Chili Cheese Burgare

 
 

Vår Chili Cheese Hamburgare 120 gram är smaksatt med chili och Emmentaler-ost. Hettan är balanserad med en tydlig ton av chilifrukt. Burgaren har en mycket hög kötthalt (94% nötkött), utan onödiga tillsatser och allergener.

 • original_img1

  Hur tillagar jag den perfekta hamburgaren?

  Du behöver inte något fett för att laga Svenska Hamburgare. En het stekpanna, eller grill är tillräckligt. Tillaga burgaren direkt från djupfryst, till en kärntemperatur på 72ºC. Vi har sammanställt inspiration och tips speciellt för dig.

   

 • original_img1

  Så kombinerar du en god hamburgare!

  En idealisk burgare är först och främst en perfekt burgare, tillagad enligt din smak. Då är valet enkelt. Sett från sidan; botten av bröd, sås, sallad, tomat, burgare, toppning, toppen av brödet. Servera med en färsk sallad eller läckra pommes frites. Här finner du mer inspiration och tips på recept.

 
 
 
 
 

Användarvänlig förpackning

Våra Svenska Hamburgare är förpackade i användarvänliga förpackningar.
20-packstuben har burgarna staplade i en påse och frysta individuellt för enkel användning. Förpackningen är enkel att öppna och återförsluta.

 

Recipe

Läckert recept

Chili Cheese burgaren kan även den tillagas på många sätt. Den kryddiga burgaren ger en läcker kick till din hamburgare och med smält ost blir det ännu bättre. Perfekt för grillen eller hemma i pannan. Du kan komplettera den här medborgaren med allting. Vad sägs om guacamole, eller ett stekt ägg, chorizo, stekt lök och så mycket mer!

till receptet